Wandelrouteplanner Limburg

Plan je eigen wandelroute met de wandelrouteplanner Limburg

Het Routebureau Limburg is verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van het fiets- en wandelknooppunten netwerk Limburg.Wandelrouteplanner Limburg

Er zijn wandelnetwerken te vinden in de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, gedeelten van Venlo, Venray en Weert.

Hoe werkt de wandelrouteplanner Limburg

Bij een wandelnetwerk zijn verschillende wandelroutes met elkaar verbonden door wandelknooppunten. Je kunt hierdoor zelf een wandelroute samenstellen. Ook bepaal je zelf hoe lang de wandelroute wordt, en stel je deze onderweg bij als dat wenselijk is.

Je start de route bij een willekeurig knooppunt of bij een startpunt. Bij deze startpunten is parkeergelegenheid aanwezig en er staat een overzichtsbord met de kaart van het netwerk in de omgeving.

Het is handig om een wandelkaart mee te nemen. Zo weet je altijd waar je bent en kun je gemakkelijk de route onderweg aanpassen als je dit wilt. Wandelkaarten bestel je in de webwinkel.

Kant en klare wandelroutes

De wandelrouteplanner Limburg heeft ook een functie waarmee je kant en klare wandelroutes kunt selecteren. Dit zijn beproefde wandelroutes en zeker de moeite waard. Er staat bij de routes duidelijk beschreven welke afstanden er te kiezen zijn.

Wandelrouteplanner Limburg

Lees ook:
Nog geen reacties.

Geef een reactie