Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland

Informatie over Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland

Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-BevelandWandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland is onderdeel van het Wandelnetwerk Zeeland. Het Wandelnetwerk Zeeland bestaat uit 1500 kilometer wandelpaden en wandelroutes. Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland ligt ten Noordoosten van Goes en bestaat uit ongeveer 75 kilometer aan wandelroutes.

Het Wandelnetwerk Zeeland en dus ook Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland bestaat uit wandelknooppunten. Deze wandelknooppunten zijn genummerd en verwijzen naar elkaar. Je kunt zo zelf een wandelroute uitstippelen en zelf bepalen waar je wandeling langs komt.

Wat zijn de aanraders op het Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland?

– Goes. De stad Goes is een historische stad. Een van de leuke plaatsen in Goes is De Grote Markt met aan de voorzijde het raadhuis uit 1463. Naast een bezoek aan de stad is het leuk om een ritje met de stoomtrein tussen Goes en Borsele te maken. In het hoogseizoen rijdt de trein frequent.

– Wolphaartsdijk. In het verleden was dit gebied een eiland. Destijds was dit een van de weinige gebieden welke droog bleef bij hoog water. Het gebied rond Wolphaartsdijk is in de loop van de tijd stukje bij beetje op het water veroverd door inpoldering.

Natuur en landschap van Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland

Het landschap van Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland biedt een veelzijdig polder- en dijkenlandschap. De strijd tegen het water is hier goed zichtbaar. Een deel van het Kiekendiefpad loopt langs de oevers van het Veerse Meer en Nationaal Park de Oosterschelde. Het Nationaal Park de Oosterschelde kent een rijke sortering aan planten en dieren. Vanaf de dijk heb je een prachtig uitzicht over het water.

Wandelkaarten en kaartmateriaal voor Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland

De wandelkaart voor Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland is beschikbaar op www.wandelenwebwinkel.nl


 

Artikelen gerelateerd aan Informatie over Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland:

Wandelnetwerk Walcherse dijken, duinen en watergangen

Wandelnetwerk Schouwen Duiveland, langs water en land  

Wandelnetwerk Eindeloos eiland Noord Beveland

Alle Wandelnetwerken Nederland

Heeft u suggesties voor dit artikel?

Heeft u suggesties, opmerkingen of vragen over dit bericht? Laat onderaan de pagina even een berichtje achter.

One Response to Wandelnetwerk Kiekendiefpad Zuid-Beveland

  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_w in /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63