Wandelknooppunten wandelrouteplanners

Plan je wandelroute met een van de wandelrouteplannerswandelknooppunten wandelrouteplanners

Met de wandelknooppunten wandelrouteplanners kun je zelf online een wandelroute uitstippelen, printen en meenemen voor onderweg. De wandelknooppunten wandelrouteplanners zijn samengesteld door de regionale partijen welke ook het wandelknooppunten netwerk in deze regio in beheer hebben. Een landelijke wandelknooppunten wandelrouteplanner is nog niet beschikbaar.

Je kunt kiezen voor wandelrouteplanners in Nederland en België. In de loop der tijd zullen meer gebieden een wandelknooppunten netwerk aanleggen. Op het moment dat deze regio’s een wandelrouteplanner beschikbaar stellen zal deze hier te vinden zijn.

Wij raden aan om voor de zekerheid een wandelknooppunten wandelkaart van de omgeving mee te nemen voor de zekerheid. Het komt, net als bij het fietsknooppunten netwerk voor dat bijvoorbeeld bordjes ontbreken waardoor je de wandelroute niet kunt volgen of je wilt de wandelroute inkorten of juist verlengen.

Het gebruik van de wandelknooppunten wandelrouteplanners is vaak erg eenvoudig. Je kiest het gebied waar je wilt gaan wandelen. Vervolgens is het belangrijk om goed te bepalen welke zaken in het wandelnetwerk je wilt bekijken en welk start- en eindpunt je neemt. Vervolgens klik je de wandelknooppunten in het scherm aan en het programma verbind de wandelknooppunten tot een wandelroute.

Wandelknooppunten wandelroutes zijn altijd gratis in gebruik. Vaak zijn er ook applicaties voor de mobiele telefoon beschikbaar om tijdens de dag het wandelnetwerk te kunnen bekijken. Erg handig, mits je de juiste app download en je genoeg stroom in je telefoon hebt. Daarnaast is het niet altijd gegarandeerd dat je genoeg bereik met de telefoon hebt onderweg om de app te kunnen raadplegen.

Ga naar de Wandelknooppunten wandelrouteplanners Nederland

Ga naar de Wandelknooppunten wandelrouteplanners België

Wandelknooppunten wandelkaarten zijn beschikbaar in de webwinkel van Wandelenwebwinkel.nl