Wandelrouteplanner Noord Nederland

Wandelknooppunten wandelrouteplanner Waddenwandelen

wandelknooppunten wandelrouteplanner WaddenwandelenPlan je eigen wandelroute met wandelknooppunten aan de hand van de wandelknooppunten wandelrouteplanner Waddenwandelen.

Het wandelnetwerk Waddenwandelen strekt zich uit over 3 provincies: Groningen, Friesland en Noord Holland. De Waddeneilanden maken ook deel uit van het wandelnetwerk. De totale omvang van het wandelnetwerk Waddenwandelen is 1200 kilometer.

Gebruik van de Wandelknooppunten Wandelrouteplanner Waddenwandelen

Zoom in op de kaart op de regio waar je wilt wandelen. De wandelknooppunten zijn op de kaart aangegeven. Hoe verder je inzoomt op de kaart hoe gedetailleerder de wandelknooppunten worden afgebeeld. Als je genoeg inzoomt worden de nummers van de wandelknooppunten zichtbaar. Klik voor het startpunt van je wandelroute op een wandelknooppunt. Er verschijnt een icoontje. Klik op het volgende wandelknooppunt. Er verschijnt een verbindingslijn tussen de twee wandelknooppunten. Dit is je wandelroute. Klik net zolang door tot je je ideale wandelronde hebt uitgestippeld.

Onder de overzichtskaart van de wandelknooppunten wandelrouteplanner wordt je wandelroute opgesomd. De afstanden tussen de knooppunten en de totaalafstand is ook weergegeven.

Extra informatie in de Wandelknooppunten Wandelrouteplanner Waddenwandelen

Bovenin de overzichtskaart kun je extra informatie op de kaart laten tonen. Hier kun je je wandelroute op afstemmen. De categoerieen welke je kunt laten afbeelden zijn: Slapen, Eten & Drinken, Cultuur, Dagje Uit, Naar Buiten en Tourist Info. De onderliggende informatie wordt als landmarkering op de kaart afgebeeld. Je kunt zo eenvoudig zien waar de bezienswaardigheden of de VVV kantoren of de hotels zich bevinden. Handig om je wandeling op af te stemmen.

Print je wandeling voor onderweg

Als je je ideale wandelroute hebt gepland kun je met de Wandelknooppunten Wandelrouteplanner Waddenwandelen een print maken van je route. Handig voor onderweg. Het is overigens aan te raden om een wandelkaart mee te nemen voor onderweg. Het kan voorkomen dat knooppuntbordjes onderweg zijn vernield of weggehaald, of dat je je route wilt inkorten of juist verlengen. Met de print van de wandelrouteplanner kun je dan niet uit de voeten. Met een overzichtskaart van het wandelnetwerk heb je altijd overzicht.


–  Klik hier om naar de Wandelknooppunten Wandelrouteplanner Waddenwandelen te gaan.
– Lees meer over Alle Wandelnetwerk van Nederland.
– Bestel wandelknooppunten wandelkaarten bij www.wandelenwebwinkel.nl

8 Responses to Wandelrouteplanner Noord Nederland

  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_w in /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63