wandelkaart Noordwest Groningen

Wandelknooppunten wandelkaart Noordwest Groningen van Falk

Wandelknooppunten wandelkaart Noordwest GroningenHet wandelnetwerk Groningen is een onderdeel van het grotere wandelnetwerk Wadden. Het wandelnetwerk Wadden is een van de meest uitgebreide wandelnetwerken van Nederland en omvat ruim 1200 kilometer aan wandelpaden en wandelknooppunten. Deze nieuwe wandelknooppunten wandelkaart van Falk bevat alle wandelknooppunten en wandelpaden van Noordwest Groningen inclusief Lauwersmeer en Schiermonnikoog.

Het totale wandelnetwerk Wadden wordt naast deze wandelkaart ook beschreven op de wandelkaart Friesland Noordoost, wandelkaart Friesland Noordwest, wandelkaart Groningen Noordoost en wandelkaart Kop van Noord Holland.

Alle wandelkaarten zijn tevens voorzien van verschillende thematische wandelroutes. Daarnaast tonen de wandelkaarten de afstanden tussen de wandelknooppunten en wordt aangegeven of de wandelpaden verhard- of onverhard zijn. Ook zijn de wandelkaarten uitgebreid met toeristische informatie over bijvoorbeeld de natuurgebieden, een evenementenkalender en VVV tips.

Via deze link kunt u deze wandelknooppunten wandelkaart bestellen.

Op de onderstaande afbeelding ziet u in het blauw welk gedeelte van Nederland op de wandelkaart Noordwest Groningen wordt getoond.

Wandelknooppunten wandelkaart Noordwest Groningen

Hoe werkt het wandelnetwerk met wandelknooppunten?

Wandelen op het wandelnetwerk. Wandelen via wandelknooppunten werkt ongeveer hetzelfde als fietsen via fietsknooppunten. Je kunt zelf een route uitstippelen via de wandelknooppunten. De wandelknooppunten zijn via paaltjes aan elkaar gelinkt en zorgen dat je tijdens het wandelen niet kunt verdwalen. Aan de hand van een wandelrouteplanner of een wandelkaart met wandelknooppunten kunt u een eigen wandelroute plannen.

Nog geen reacties.

Geef een reactie