Wandelkaart Kop van Noord Holland

De wandelknooppunten wandelkaart Kop van Noord Holland van Falk

wandelkaart kop van Noord HollandRuim 1200 kilometer wandelen rond de Wadden. Het wandelnetwerk Wadden is een van de uitgebreidste wandelnetwerken tot nu toe. Het wandelnetwerk Friesland is een onderdeel van het wandelnetwerk Wadden. Deze nieuwe wandelknooppunten wandelkaart van Falk bevat dan ook alle wandelknooppunten en wandelpaden van de Kop van Noord Holland inclusief Texel. Dit wandelgebied is bij uitstek geschikt om heerlijk te wandelen en is nu dus uitgerust met de populaire wandelknooppunten. Het totale wandelnetwerk Wadden bevat naast deze wandelkaart ook de wandelkaart Friesland Noordoost, wandelkaart Friesland Noordwest, wandelkaart Groningen Noordoost en wandelkaart Groningen Noordwest. (Totaal dus 4 wandelkaarten.)

De wandelkaart toont ook thematische wandelroutes.

Daarnaast toont de wandelkaart de afstanden tussen de wandelknooppunten met daarbij aangegeven of het een verhard- of onverhard wandelpad is en of het een laarzenpad is.

Ook is de wandelkaart uitgebreid met toeristische en recreatieve voorzieningen als een evenementenkalender, informatie over de natuurgebieden en VVV tips.

 Via deze link kunt u deze wandelknooppunten wandelkaart bestellen.

Op onderstaande afbeelding van de wandelkaart ziet u in het blauw aangegeven waar het wandelnetwerk Kop van Noord Holland zich in Nederland bevindt.

Wandelkaart wandelnetwerk Kop van Noord Holland

Nog geen reacties.

Geef een reactie