Nieuw voor knooppuntenwandelaars. De Routepointer!

RoutepointerGoed nieuws voor de knooppuntenwandelaars. Er is nu een hulpmiddel om onderweg je wandelknooppunten route makkelijk te raadplegen. De Routepointer is speciaal ontworpen voor de wandelaar. Het is de tegenhanger van producten welke al voor fietsers op de markt zijn zoals de Bikepointer en de Knooppunter. Je kunt de Routepointer overigens ook prima voor fietsknooppunten routes gebruiken.

Het concept van Wandelknooppunten is nog relatief nieuw en het Wandelnetwerk is nog lang niet overal in Nederland en België een feit. Dit in tegenstelling tot de fietsknooppunten en het fietsknooppuntennetwerk. Dit is al bijna overal geïmplementeerd in Nederland en België.

Voor de fietsers is er al een aantal handige hulpmiddelen op de markt om onderweg je gekozen knooppunten te raadplegen. Bijvoorbeeld de Knooppunter van de VVV.  Nu is er voor de wandelaar ook een handig hulpmiddel om je route te raadplegen tijdens de wandeling zonder dat je steeds de kaart hoeft te pakken: De Routepointer.

De Routepointer is pakketje met daarin een wind- en waterdicht hoesje, 16 blanco routekaartjes om je wandelroute op te noteren (deze stop je in het hoesje), een koord om het hoesje om de nek te dragen en een ‘jojo’ welke je aan de tas, rugzak of broek kunt bevestigen en kunt uittrekken (net als een skipas).

De routekaartjes zijn op de website Routepointer.nl gratis te downloaden. Je kunt na aanschaf dus ongelimiteerd routes maken.De Routepointer is een mooie aanvulling op het wandelen langs wandelknooppunten. Het maakt het makkelijker en dus leuker.

Voor de mensen die nog niet weten hoe het knooppuntensysteem werkt, hierbij een korte uitleg. Een wandel- of fietsknooppuntennetwerk is een gebied waarbij er op bepaalde kruispunten een ‘knooppunt’ is geplaatst. Op dit punt kan je kiezen naar welk volgend knooppunt je wilt wandelen of fietsen. Vanaf het knooppunt verwijzen routebordjes of -paaltjes steeds naar het betreffende knooppunt. Je kunt dus eigenlijk niet de weg kwijtraken. Het leuke van het knooppuntennetwerk is dat je zelf, vooraf, een route kunt plannen. Onderweg kan je de route zelf verkorten of juist verlengen.

De Routepointer is te bestellen voor € 7,99

Bestel de Routepointer

 

 

, , ,

One Response to Nieuw voor knooppuntenwandelaars. De Routepointer!

  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_w in /customers/e/9/4/wandelknooppunten.eu/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63